Desenvolupament web

El Màrqueting i Disseny de pagines web és un factor principal en el comerç a internet, una bona imatge de la seva empresa a través de la xarxa facilitarà l'acostament dels seus clients i del seu públic que es convertirà en un millor posicionament a Google , millors resultats en comerç electrònic i l'ajudarà a vendre a internet i a un major creixement de la seva imatge corporativa.

A Centre Web Barcelona som especialistes en estratègies comercials per a pimes i autònoms així com en posicionament en cercadors i ens posem a la seva disposició per assessorar-lo i estudiar el seu cas sense cap compromís.

Com podem ajudar-te A Tu

Incrementar la visibilitat de la teva marca, el volum del teu negoci o optimitzar la teva presència a Internet
centro web barcelona

Màrketing

Especialistes en dissenyar i executar estratègies de màrqueting i comunicació a internet de manera integral i personalitzada posant sempre com a objectiu l'increment de les teves vendes.

UI/UX Disseny

Un disseny atractiu ha de mantenir un estil corporatiu propi, atraure clients i permetre obtenir la informació que busquen. Un bon disseny web és clau. Fem pàgines web econòmiques.

Blog

És indispensable encertar amb la nostra estratègia de comunicació. Hem d'establir una comunicació amb el mercat. El contingut és el Rei

Web

Un web promociona productes, informa, ven, pot organitzar els recursos d'una empresa i pot cobrir moltes altres necessitats. Tot depèn de què es necessiti i com es dissenyi.

SEO/SEM

El posicionament en cercadors o optimització de motors de recerca és el procés de millorar la visibilitat d'un lloc web en els resultats orgànics dels diferents cercadors.

Dispositius

L'accés a Internet des de diferents dispositius com mòbils i tablets fa necessari estar preparat per a ser consultats i tenir presència en cadascuna d'aquestes situacions.